Brinks betrapt!

Tijdens de afgelopen Heineken Regatta op Sint Maarten heeft de Directie van geldtransporteur Brinks zich van een verrassende kant laten zien.
In de haven van Marigot waren de directie en commissaris van Brinks boot met de bootnaam 'Movin Money' (deze kreet kun je zeker op de Antillen op diverse manieren interpreteren!) niet blij dat de boot van het beruchte team Alex.nl de buurman zou worden. Ondanks toestemming van de havenmeester werden de lijnen van de boot van Team Alex gewoon losgegooid. In de watersportwereld is dit absoluut 'not-done' Na wat woorden heen en weer dat dit echt niet kon werd uiteindelijk alles uitgepraat en 'even goede vrienden' werd er gedacht bij Team Alex.

Nog dezelfde nacht werd er op de kajuitdeur van team Alex geklopt en vertelde een aantal mensen uit de haven dat tijdens onze afwezigheid op het feest, iemand van de Brinks boot spullen had ontvreemd op de Alex boot. De getuigen vertelden zo luid en duidelijk wat ze gezien hadden, dat dit goed voor de Brinks directie (die nog op hun achterdek zaten) te horen was dat ze 'betrapt' waren.

Nog geen halfuur na de ontmaskering kwam de directeur operations, met de staart tussen de benen en de gestolen banner en shirts in de hand, aankloppen bij team Alex.nl De directeur vertelde dat ze spijt hadden van de actie en dat het eigenlijk niet kon wat ze gedaan hadden... (maar ja, als ze niet betrapt waren hadden ze natuurlijk de spullen niet terug gebracht!)

Als je dus de volgende keer weer een Brinks directie lid voor een TV camera verontwaardigd z'n beklag ziet doen over verduisteringspraktijken en overvallen op geldauto's, dan weet je wat ze zelf op hun zeiltripjes uitspoken...

foto: De directie van Brinks op de 'Movin Money'

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: