Uitslagen Goofies 1 maart

Zaterdag werd op de Oosterschelde met 60 zeilboten de Goofie’s race gevaren.
De zuidoostenwind, kracht 2-3 beaufort later 3-4, een heerlijk voorjaars zonnetje en met een 12 graad op de thermometer was het voor vele deelnemers of het zomerseizoen al begonnen was. Niet echt het weer wat je verwacht met winterwedstrijden. In de Yachtclub van de W.S.V. Noord-Beveland werden zaterdagavond om 17.30 uur de winnaars van de verschillende klassen bekend gemaakt.

In de IMS klasse won de HOLMATRO (grand soleil 44) van Jaap Meyer met grote overmacht voor de EASY LIVING (first 36.7) van Rinus de Jonge uit s’gravenpolder . De 3de plek was voor de CHECKMATE (Bashford h. 41)van Peter de Ridder

In de ORC- Club klasse ging de eerste prijs naar MISS BEHAVIN (x-332) van Saskia Aartsen uit het Belgishe Stabroek voor de KOEK’S GANG (sunlegend) van Luc Feremans. De derde plek was voor De SHAYAN (antrim 27) van Raph van Dessel, als beste Zeeuw eindigde de SULA (surprise)van Wim Huiszoon uit Middelburg op plaats vier.

In de ongemeten klasse was de eerste prijs voor de BONVIVANT met Marc Flamand aan het roer (first 36.7)

De volgende Goofie’s race die gevaren wordt is op zaterdag 5 april, de start is om 12.00 uur.

Uitslagen

IMS
ORC Club
Ongemeten
Voorlopig tussenklassement tot en met maart puntentelling volgens A 9 van het wedstrijdreglement zonder aftrek:

Tussenstand IMS
Tussenstand ORC Club
Tussenstand ongemeten

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: