Skiffzeilen organiseert drie wedstrijden!

In januari 2002 is de stichting Skiff Zeilen Nederland opgericht.
De stichting stelt zich ten doel:
Het zeilen met snelle open zwaardboten (skiffs) te promoten. In eerste instantie in Nederland maar ook daarbuiten.
Een platform te vormen teneinde het niveau van het skiffzeilen in Nederland te verhogen door het organiseren van gemeenschappelijke wedstrijden en trainingen.
In Nederland aanspreekpunt te zijn voor internationale (klasse / wedstrijd) organisaties die een soortgelijk doel nastreven.
Internationaal aanspreekpunt voor het (in samenwerking met andere internationale organisaties) organiseren van internationale skiff evenementen.
Formeel orgaan voor presentatie / overleg naar nationale en internationale watersportorganisaties en werven van sponsors voor het organiseren van skiffzeil evenementen.

Onder skiffs worden bijvoorbeeld verstaan 9-er klasse, Laser X000, RS X00 , Hornet, Musto, 18 ft, International 14, Moth

In 2003 organiseert de vereniging een drietal wedstrijd evenementen: 29 en 30 maart in Loosdrecht; 17 en 18 mei in Lemmer en 4 en 5 oktober in Bruinisse.
U bent van harte welkom.

wwwww.skiffzeilen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: