Voorbereidingen Mosselrace 2003 zijn opgestart

Het aantal wedstrijdbanen wordt dit jaar met 4 nieuwe banen uitgebreid nrs:97,98,99 en 100. Omdat we de afgelopen jaren meerdere malen geconfronteerd werden met de noodzaak de banen in te korten (wegens gebrek aan wind) was er behoefte aan nieuwe banen.
In deze banen kan afhankelijk van de wind de wedstrijd gecontroleerd ingekort worden. Een betere controle op wel- en niet gefinishte schepen is hierdoor mogelijk. De banen zijn te bekijken op de site www.Mosselrace.nl

Noteer ook de volgende datum in uw agenda: 20 juni, de nachtwedstrijd.
Vorig jaar hebben wij deze wedstrijd geïntroduceerd. Met een deelnemersaantal van zeven schepen zagen wij voldoende grond om dit initiatief ook dit jaar te herhalen. De nachtwedstrijd, een wedstrijd met een knipoog. Zo is zowel de start, als de finish bij de sponsor van deze wedstrijd: café "de Kruik". De prijs voor de winnaar is dan ook een heel vat bier, waarbij de andere deelnemers natuurlijk spontaan zullen helpen om deze prijs burgemeester te maken. Wij hopen dan ook van harte dat meer mensen zich dit jaar aangetrokken voelen tot dit avondje zeilen.

Voor opmerkingingen vragen of suggesties mail deze naar: Info@Mosselrace.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: