Nieuwsbrief 2 HALF TON Cup 2003!

  • Author: entityone
    Date: vr, 11/04/2003 - 02:00

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat een derde sponsor werd gevonden om de Half Ton Cup te steunen: Cofidis (u kent ze wellicht van hun wielerploeg) vervoegt Belgacom en Baggerwerken Decloedt. Tussen haakjes: deze laatste beëindigde net de baggerwerken in Nieuwpoort: half-tonners met een diepgang van 3 meter kunnen nu veilig aanmeren...

Langs alle kanten komen ons positieve berichten ter ore dat er veel interesse bestaat om aan de Half Ton Cup mee te doen. Bent u (of kent u) zo iemand, maar heeft u (of die persoon) nog niet de tijd gehad om het inschrijvingsformulier in te vullen, op te sturen en uw inschrijfgeld te storten (zoals vermeld in de Notice of Race), dan vragen wij u vriendelijk om dat zo snel mogelijk te doen. Zo kunnen wij de dingen beter plannen en organiseren. Mail naar halfton@skynet.be om een inschrijfformulier te vragen. De Notice of Race vindt u op de website.

Mensen vragen ons ook of ze misschien ergens een half-tonner kunnen huren. Wel, op de website staan er bij ‘Available’ al 2 halftonners te huur (en 1 te koop). Kent u eigenaars die wel naar Nieuwpoort willen komen, maar geen bemanning hebben, laat ons dat weten: we publiceren het op de website - vraag vindt dan wel aanbod - en er komt zo weer een boot meer naar de Half Ton Cup.
Er is ook nog wat ruimte over voor een foto van uw halftonner: stuur ze per e-mail naar de webmaster halfton@skynet.be zodat hij ze op het net kan zetten.

Wedstrijdnieuws

Voorbije winter en lente toonden de Franse half-tonners Brittany Drizzle en Sibelius hun uitstekende vorm met een 1ste en 3de plaats overall in de IRC 2-klasse tijdens de ‘Challenge du Printemps’ in La Trinité-sur-Mer. Bij de kleintjes vocht Diablesse (een Golden Shamrock) er zich een weg naar de 3de plaats in de eindtabellen, na 5 van de 12 wedstrijden gewonnen te hebben.

In de Engelse ‘Warsash Spring Series’ staat Nieuwpoort-ganger Dick Dastardly momenteel op een 5de plek in zijn klasse.

Website nieuws

‘Available’: 2 boten te huur / 1 boot te koop / 1trailer te huur
‘Photos’: Nieuwe foto’s van Brittany Drizzle, Sibelius, Half Red en Hullabaloo XV.
‘Newsletters’: een brief van de voorzitter van de Franse UNCL, en lid van de SRR uit La Rochelle die de Half Ton Cup in het leven riepen.
‘Participants’: alle info over de deelnemers.

Kort nieuws

-17 inschrijvingen bereikten ons tot hiertoe. De laatsten in de reeks zijn de Franse ‘Bijou’ (een Starlight) uit Boulogne, en de Belgen ‘Seawitch’ (een Scampi) en ‘Little Imp’ (een Golden Shamrock).
-Noteert u ook het juiste faxnummer van de KYCN: 058 24 03 59. Inschrijven kan ook per e-mail naar halfton@skynet.be.
-De organiserende club KYCN heeft ons aangeboden om de gloednieuwe zilveren Half Ton Cup Trofee te financieren. Waarvoor onze oprechte dank.

foto: Half Tonner Red Cloud

Meer info: www.halftoncup.be

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: