Wind is Pieperracers één dag gunstig gezind (NED)

Volendam-De eerste dag van de Pieperrace, de openings- wedstrijd van het vaarseizoen op het IJsselmeer bij Volendam, vormde de wind nog een spelbreker. Hoe gering die zaterdag ook was, menig schipper kwam door de sneller dan verwacht noordelijk draaiende oostenwind in de problemen. Veel te late finishers was het gevolg.

Zondag was er iets meer en iets gunstiger wind én een korter parcours. Dat zorgde voor een rustige wedstrijd, waarbij iedereen op tijd binnen was en waarvan het publiek genoot.

Naar de uitslagen:
www.pieperrace.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: