Slecht nieuws voor WORELL 1000 race!!!

  • Author: Ice
    Date: wo, 02/04/2003 - 02:00

Terwijl teams nog aan het pakken zijn, lokale magazines en sponsors vol hoop hun beloftes nog zien vertrekken heeft de organisatie ons laten weten dat de race niet doorgaat! Een partner die in een sleutelpositie zit voor het aanbrengen van de huurboten heeft de financiële kant niet kunnen opbrengen binnen de voorgestelde termijn.

Op 24 februari had de WORRELL 1000 website reeds 36 ingeschreven teams voor hun 2003 evenement.
De organisatie gaat zich nu focussen op het evenement van 2004 dat dan zal starten op zondag 9 mei en eindigen op zaterdag 22 mei.

Deze 2004 race zal gevaren worden in Nacra F-18 en de Formula 18 klasse boot.

website: www.worrell1000.com

NB.
Bij het schrijven van dit bericht nog steeds geen up date van dit slechte nieuws op hun eigen site.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: