Zeillicentie wordt verplicht voor iedereen! (BEL)

De nieuwe Internationale Licentie is er!
De licentie is verplicht voor iedereen die wil deelnemen aan competitie. Zowel schipper als bemanningsleden moeten een licentie kunnen tonen aan het wedstrijdcomité. De licentie kan je bekomen bij je club door het aanvraagformulier volledig ingevuld aan de club te bezorgen. De club zorgt samen met de VYF voor de verdere verwerking.
Let wel op! Bij een eerste aanvraag moet er een medisch attest bijgevoegd worden.

Aanbevolen verkoopprijs: € 10,00

Speciaal voor deze pro en contra reacties gelieve zich te wenden op het forum via de volgende link:
www.clubracer.be/forums/viewtopic.php?topic=368&forum=4&0

(de reacties op het forum hebben een langere adem)

Meer info op de VYF website:
www.vyf.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: