Belgen presteren goed in Spring Cup te Medemblik

Na een dagje storm, een goede zeildag en een dag zonder wind, heeft het Belgische jongensteam voor de tweede opeenvolgende maal de prachtige landenbeker van de Spring Cup te Medemblik. Het team was samengesteld uit Yannick Laumans (1), Vincent De Smet (3), Corentin Demanet (5), Bart Struyven (8), Jérôme Delire (23), Wim Monteny (26), Wolfgang Leclercq (33), Michael Maes (38) et Dieter Goemaere (41). De overwinning van Yannick, de derde plaats van Vincent en de vijfde plaats van Corentin waren genoeg om met voorsprong deze mooie overwinning te grijpen, voor Nederland en Duitsland.

Bij de meisjes ging de overwinning naar Nederland, voor Duitsland en België. Aangezien onze beste meisjes zich in Palma verweerden, kon de prestatie van vorig jaar voor hen niet herhaald worden. Nochtans zette Marie Van Laer met haar tweede plaats ook een prachtprestatie neer.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: