Grant Dalton bij Team New Zealand!

  • Author: Ice
    Date: do, 24/04/2003 - 02:00

Grant Dalton is sinds eergisteren Managing Director van Team New Zealand en zal zo proberen om de America's Cup die ze net verloren, weer terug naar Nieuw-Zeeland te brengen.
Grant Dalton is er van bewust dat de voorbereidingen voor de volgende America's Cup zo vroeg mogelijk moeten beginnen en zo niet in hetzelfde straatje willen eindigen als de laatste Cup. Hier werden zoveel vette cheques geschoven dat hun beste mensen bij de concurrentie gingen varen.

Voor meer info:
www.rnzys.org.nz/frameset-amcup.html

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: