Grant Dalton bij Team New Zealand!

  • Author: Ice
    Date: do, 24/04/2003 - 02:00

Grant Dalton is sinds eergisteren Managing Director van Team New Zealand en zal zo proberen om de America's Cup die ze net verloren, weer terug naar Nieuw-Zeeland te brengen.
Grant Dalton is er van bewust dat de voorbereidingen voor de volgende America's Cup zo vroeg mogelijk moeten beginnen en zo niet in hetzelfde straatje willen eindigen als de laatste Cup. Hier werden zoveel vette cheques geschoven dat hun beste mensen bij de concurrentie gingen varen.

Voor meer info:
www.rnzys.org.nz/frameset-amcup.html

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: