Bart Bomans eerste in Haltern met OK carbonmast

Het wedstrijdseizoen is goed begonnen voor Bart Bomans. Dit weekeinde zeilde hij glansrijk de eerste plaats in de Haltern OK-Cup aan de Stausee (Duitsland). Met 23 boten werden bij stormachtig weer, en zaterdag bij rustig weer, telkens twee reeksen gezeild. Tweede en derde werden de duitsers Peter Stefan en Ralph Mackmann. Tweede Belg Pol Verreyt werd knap tiende.

Het is de eerste wedstrijd die Bart zeilt met zijn nieuwe boot en carbonvezelmast. Dit type mast is sinds dit jaar voor het eerst toeglaten in de OK-klasse. "Nog wat stijf, maar alvast stukken sneller", aldus Bomans, "een beetje bijschaven en tegen het EK in Warnemunde (Duitsland) perfect voor mij." Volgende wedstrijd gaat door einde mei in Madine (Frankrijk).

Meer uitslagen:
www.ok-jolle.de/ergebnisse/2003-04-27_Kehrein/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: