IMS special: Spanish Yachting Championship

  • Author: Ice
    Date: do, 03/04/2003 - 02:00

Malaga - Volgende vrijdag 11 april begint het Spanish Yachting Championship "Breitling Trophy welke veronderstelt wordt een van de meest belangrijke races te zijn in het Europees IMS gebeuren.
Deze race wordt georganiseerd door de "Real Club Mediterráneo" en de Costa del Sol Race is het begin van de talrijke series waaronder ondermeer de Ermenegildo Zegna Trophy (Barcelona), Copa del Rey (Palma de Mallorca) en de Desafí­o Audi (Sanxenxo) in deze trophy onderbrengen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: