IMS special: Spanish Yachting Championship

  • Author: Ice
    Date: do, 03/04/2003 - 02:00

Malaga - Volgende vrijdag 11 april begint het Spanish Yachting Championship "Breitling Trophy welke veronderstelt wordt een van de meest belangrijke races te zijn in het Europees IMS gebeuren.
Deze race wordt georganiseerd door de "Real Club Mediterráneo" en de Costa del Sol Race is het begin van de talrijke series waaronder ondermeer de Ermenegildo Zegna Trophy (Barcelona), Copa del Rey (Palma de Mallorca) en de Desafí­o Audi (Sanxenxo) in deze trophy onderbrengen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: