IMS special: Spanish Yachting Championship

  • Author: Ice
    Date: do, 03/04/2003 - 02:00

Malaga - Volgende vrijdag 11 april begint het Spanish Yachting Championship "Breitling Trophy welke veronderstelt wordt een van de meest belangrijke races te zijn in het Europees IMS gebeuren.
Deze race wordt georganiseerd door de "Real Club Mediterráneo" en de Costa del Sol Race is het begin van de talrijke series waaronder ondermeer de Ermenegildo Zegna Trophy (Barcelona), Copa del Rey (Palma de Mallorca) en de Desafí­o Audi (Sanxenxo) in deze trophy onderbrengen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: