verslag dag 1 Olympic Week Barcelona

Op de eerste dag was er zeer weinig wind en konden slechts enkele klassen starten. In de 49er en laser klasse werd er slechts één reeks gezeild. In de 49er klasse vertegenwoordigen Pim Peeters en Johann Blondiau ons land. Na één reeks met een 6e plaats staan zij 11e in het algemeen klassement op een totaal van 52 deelnemers.

De Finnen Jan THORSTROM/Matias NIEMELAINEN staan momenteel samen met de fransen Vincent Joyeux en Fred Moreaux eerste.

In de laser klasse staat Bert Schandevyl 5e , Philippe Bergmans 9e, Bernard Glorie 19e en Wannes Van Laer 43e op een totaal van 70 deelnemers.

Bert Schandevyl (20 jaar en 2 jaar laser) zeilde een derde plaats in een zeer sterk internationaal veld. De Oostenrijker ANdreas Gerritzer staat momenteel eerste samen met de nieuwzeelander Robbie Mcmillan.

In beide klassen werd het veld in twee delen opgedeeld.

Xavier tracht ons de volgende dagen nog meer verslagen te sturen, wij houden u op de hoogte!

Meer info:
www.bosw.org/2003/en/index.html

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: