Uitslagen WSV Wolphaartsdijk wintercompetitie.

  • Author: Ice
    Date: di, 08/04/2003 - 02:00

Het seizoen voor de wintercompetitie van Wolphaartsdijk zit er ook weeral op. In de A klasse wint JOYCE net voor de Belgische 4FUN en in de B klasse gaat de FREE 2 van Peter Leysen met de prijzen lopen.

Hieronder de uitslagen van Race 5 en overalluitslagen van seizoen 2002 - 2003
Punten houden rekening met een aftrekwedstrijd:

Einduitslag A klasse
Einduitslag B klasse
Race 5 A klasse
Race 5 B klasse

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: