Uitslagen WSV Wolphaartsdijk wintercompetitie.

  • Author: Ice
    Date: di, 08/04/2003 - 02:00

Het seizoen voor de wintercompetitie van Wolphaartsdijk zit er ook weeral op. In de A klasse wint JOYCE net voor de Belgische 4FUN en in de B klasse gaat de FREE 2 van Peter Leysen met de prijzen lopen.

Hieronder de uitslagen van Race 5 en overalluitslagen van seizoen 2002 - 2003
Punten houden rekening met een aftrekwedstrijd:

Einduitslag A klasse
Einduitslag B klasse
Race 5 A klasse
Race 5 B klasse

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: