Uitslagen WSV Wolphaartsdijk wintercompetitie.

  • Author: Ice
    Date: di, 08/04/2003 - 02:00

Het seizoen voor de wintercompetitie van Wolphaartsdijk zit er ook weeral op. In de A klasse wint JOYCE net voor de Belgische 4FUN en in de B klasse gaat de FREE 2 van Peter Leysen met de prijzen lopen.

Hieronder de uitslagen van Race 5 en overalluitslagen van seizoen 2002 - 2003
Punten houden rekening met een aftrekwedstrijd:

Einduitslag A klasse
Einduitslag B klasse
Race 5 A klasse
Race 5 B klasse

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: