Uitslagen WSV Wolphaartsdijk wintercompetitie.

  • Author: Ice
    Date: di, 08/04/2003 - 02:00

Het seizoen voor de wintercompetitie van Wolphaartsdijk zit er ook weeral op. In de A klasse wint JOYCE net voor de Belgische 4FUN en in de B klasse gaat de FREE 2 van Peter Leysen met de prijzen lopen.

Hieronder de uitslagen van Race 5 en overalluitslagen van seizoen 2002 - 2003
Punten houden rekening met een aftrekwedstrijd:

Einduitslag A klasse
Einduitslag B klasse
Race 5 A klasse
Race 5 B klasse

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: