United 4: Pech voor Lefebvre-Good…

Tijdens het voorbije weekend van 10/11 mei werd er weer een reeks van de United4 gezeild. Een prachtig evenement, waar zowat alle klassen verenigd zijn op het Ijsselmeer. Typisch ginder is de hele korte venijnige golfslag, bij zeilers bekend als moeilijk te bevaren…
Zaterdag werden er 3 manches gevaren, de jongens behaalden een 2de-3de-3de plaats.
Zondag nog eens 3 manches met als resultaat, een 4de-1ste-3de plaats.
Het team behaalde zo een mooie 2de plaats op het eindresultaat.

De Cadetklasse zat samen met de Optimisten klasse op 1 wedstrijdbaan. Net voor de eerste manche op zondagochtend knalde een onoplettende Optimist met volle vaart in de flank van de spiksplinternieuwe Cadet van Lefebvre! Een spoedoperatie met speciale kleefband en de jongens konden weer verder.
Yannick en Morgan zeilden met hun nieuwe Van Wettum-Cadet. Zaterdagavond werd de boot feestelijk gedoopt. Carolijn Brouwer nam de uitnodiging van meterschap plechtig aan en heeft "Scheetje" helemaal onder de champagne gespoten! Scheetje is de bijnaam die Carolijn destijds aan Morgan gaf…

1.Anne-Sophie Blij & Mathieu Smidt
2.Yannick Lefebvre & Morgan Good
3.Clemence Ververs & Gabrielle Ververs

Carolijn spuit scheetje onder!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: