Wijziging betonning westerschelde!

  • Author: Ice
    Date: ma, 12/05/2003 - 02:00

Voor al diegeen die dit weekend racen op de Westerschelde is het aangewezen om over de laatste nieuwe kaarten te beschikken. Mochten deze nog niet up to date zijn best deze aan te passen. Vooral de omgeving rond Breskens in het oog houden!

Lees de aankondiging van de Rijkshavenmeester Westerschelde hier op de NZK website (+ grote kaart):

www.nzk.be/Notice%20to%20mariners/Changes%20to%20Breskens.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: