Wijziging betonning westerschelde!

  • Author: Ice
    Date: ma, 12/05/2003 - 02:00

Voor al diegeen die dit weekend racen op de Westerschelde is het aangewezen om over de laatste nieuwe kaarten te beschikken. Mochten deze nog niet up to date zijn best deze aan te passen. Vooral de omgeving rond Breskens in het oog houden!

Lees de aankondiging van de Rijkshavenmeester Westerschelde hier op de NZK website (+ grote kaart):

www.nzk.be/Notice%20to%20mariners/Changes%20to%20Breskens.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: