Wijziging betonning westerschelde!

  • Author: Ice
    Date: ma, 12/05/2003 - 02:00

Voor al diegeen die dit weekend racen op de Westerschelde is het aangewezen om over de laatste nieuwe kaarten te beschikken. Mochten deze nog niet up to date zijn best deze aan te passen. Vooral de omgeving rond Breskens in het oog houden!

Lees de aankondiging van de Rijkshavenmeester Westerschelde hier op de NZK website (+ grote kaart):

www.nzk.be/Notice%20to%20mariners/Changes%20to%20Breskens.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: