uitnodiging: Van Uden Reco Cup (NED)

De Stichting Grevelingencup nodigt u uit deel te nemen aan het zeil-wedstrijdweekend op zaterdag 3 en zondag 4 mei 2003. Na het succes in 2002 zal dit evenement ook in 2003 van start gaan, als opwarming voor het nieuwe zeilseizoen waarbij wedstrijdklassen (ORC/ IMS) en eenheidsklassen maar ook toerschepen van harte welkom zijn.

Veel bekende wedstrijdteams, zoals De Van Uden, Interlace en Team Heiner hebben reeds hun deelname toegezegd.

Ook maakt deze wedstrijd deel uit van het European Circuit voor elfmeters.

Meer info en inschrijving:
www.vanudenreco.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: