CLUBRACER trekt de schoten weer aan: Full power!!!

  • Author: Ice
    Date: di, 20/05/2003 - 02:00

De Clubracer website heeft de transfer van hostprovider doorstaan! We hebben samen met de collega's van 14theweb.be koortsachtig gezocht naar een oplossing en hebben deze ook gevonden. Ook dankzij de snelle manuele interventie van DNS.be is het licht van Clubracer niet uitgegaan.
De Clubracer website draait nu dichter bij huis in Zaventem (BEL) en zou nu sneller en stabieler moeten werken en zonder ultimatums.

We zijn wel dringend aan verse fondsen toe want deze powerserver heeft ons een ferme snee in ons jaarlijks budget gegeven.

Met zo'n snelle transfer van hostprovider zou het wel een kunnen dat er nog steeds schoonheidsfoutjes zijn. Het forum heeft er duidelijk nog wat last van. We zoeken hard naar het cookie probleem.

Sportieve groeten,
Ice

Stay Tuned to the right channel!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: