CLUBRACER trekt de schoten weer aan: Full power!!!

  • Author: Ice
    Date: di, 20/05/2003 - 02:00

De Clubracer website heeft de transfer van hostprovider doorstaan! We hebben samen met de collega's van 14theweb.be koortsachtig gezocht naar een oplossing en hebben deze ook gevonden. Ook dankzij de snelle manuele interventie van DNS.be is het licht van Clubracer niet uitgegaan.
De Clubracer website draait nu dichter bij huis in Zaventem (BEL) en zou nu sneller en stabieler moeten werken en zonder ultimatums.

We zijn wel dringend aan verse fondsen toe want deze powerserver heeft ons een ferme snee in ons jaarlijks budget gegeven.

Met zo'n snelle transfer van hostprovider zou het wel een kunnen dat er nog steeds schoonheidsfoutjes zijn. Het forum heeft er duidelijk nog wat last van. We zoeken hard naar het cookie probleem.

Sportieve groeten,
Ice

Stay Tuned to the right channel!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: