Het succes van CLUBRACER eist zijn tol!!!

Zeer gewaardeerde lezers van Clubracer, het succes van deze website eist zijn tol en in dit geval nogal abrupt, wegens het enorme dataverkeer die de site genereert eist onze huidige provider drastische aanpassing van de site. Upgraden naar een betere server was niet meer mogelijk. We hebben hier echter slechts 24u voor gekregen, en deze verstrijken vandaag om 14u.
We werken met man en macht om alternatieve oplossingen te vinden en deze uit te werken, maar wegens het extreme ultimatum van de provider is tijd niet onze vriend. We zien ons dus genoodzaakt om het forum tijdelijk tot een halt te roepen zo kunnen we meteen ook de database updaten. Nieuwe berichten kunnen vanaf nu verloren gaan.

U mag er met een gerust hart vanuit gaan dat we alles in het werk stellen om deze stand van zaken zo snel mogelijk recht te trekken, dus tot binnenkort.

Sportieve groeten
Ice.

Stay tuned to the right channel!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: