Tour de Bretagne: eerste etappe voor Sander

Afgelopen zondag is de eerste etappe van de Tour de Bretagne gevaren. De eerste wedstrijd van het Figaro-circuit in 2003. Tevens was dit de eerste ontmoeting tussen de gloednieuwe Figaro 2 boten. Sander Bakker en Marten-Jan Ringers deden na een hectisch verlopen aanloop mee.
Halverwege de eerste etappe kopte de website van de organisatie nog dat Sander en Marten-Jan hekkensluiters waren. Maar op de finishlijn wist de ING Real Estates (de naam waaronder Sander’s boot is ingeschreven) achter zich te laten. Een prachtige prestatie.

Quote uit het persbericht van de organisatie:
A noter : la bonne performance des néerlandais Sander Bakker et Marten Jan Ringers sur ING Realestate, passé de la dernière place à la 12ème place à l'arrivée.

foto © Stichelbaut Benoit

Hoe de wedstrijd is verlopen is te lezen op www.sanderbakker.nl .
In de Tour de Bretagne worden deze week nog 5 etappes gevaren. Deze zijn uiteraard ook via de webstite te volgen.

Meer info en klassement op:
www.tourdebretagnealavoile.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: