aankondiging: Nehalennia wedstrijden!

Beste Zeilvrienden, de wedstrijdcommissie van Wsv-Noord-Beveland organiseert op 28 en 29 juni de jaarlijkse Nehalennia-wedstrijden. Op zaterdag wordt er een olympische baan of een variant daarvan gevaren.
Op zondag wordt er een baan gekozen uit het Oosterschelde boekje (Deltaweek). U kunt inschrijven in 4 klassen namelijk I.M.S., O.R.C. club, ongemeten en J-24.
Deze wedstrijd is de laatste trainingsmogelijkheid voor de Deltaweek die een week later van start gaat of voor de winterwedstrijd (Goofie’s race) zeilers om de bemanning weer eens bij elkaar te roepen.

Wsv Noord-Beveland biedt deelnemers aan de Nehalennia-wedstrijden die ook aan de Deltaweek meedoen in overleg met de havenmeester een gratis ligplaats aan van 29 juni tot 4 juli 2003.

Meer info:
www.wsvnb.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: