Tour de Bretagne: 20ste plaats in de vierde etappe

19:15 uur : Sander en Marten-Jan zijn om 18:35 uur als 20ste gefinicht in de 68 mijl lange vierde etappe van Brest naar Port La Forêt. Het verschil met de nummer 1 Cercle Vert was slechts 26 minuten. Dat het hele veld na 68 mijl binnen een half uur finisht geeft aan hoe hard er voor iedere meter winst geknokt moet worden.

Hans Bouscholte aan boord van de David Olivier finishte op slecht 2 minuten achterstand van de nummer een op een tweede plaats. In het algemeen klassement stijgen ze hiermee één plaats naar de zesde plaats.
Door het uitvallen van Port Trebeurden zijn Sander en Marten-Jan ook een plaats in het algemeen klassement gestegen naar een 19de plaats.

foto: David Olivier © Stichelbaut Benoit

www.sanderbakker.nl
Meer info en klassement op:
www.tourdebretagnealavoile.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: