Tour de Bretagne: 21ste plaats in de vijfde etappe

Sander en Marten-Jan zijn vandaag op een 21ste plaats gefinisht. Cercle Vert kwam na 40 mijl als eerste in Lorient aan. Sander: "Zwaar, zwaar en nog eens zwaar. Een ander woord is er niet. Door de sterke stroming hier is het zaak om heel veel slagen dicht langs de kust te maken. En dat komt heel veel energie. Verder hebben we de veranderingen aan de mast nog steeds niet kunnen uitvoeren omdat ons gewoon de tijd ontbreekt. Hierdoor kunnen we nog niet de hoogte halen die mogelijk is. Op de ruime windse rakken is onze bootsnelheid echter nu wel weer hoger dan andere. Dat maakt weeer wat goed. Morgen zal het vooral op tactiek aankomen. Hopelijk is het hoofd daar morgen scherp genoeg voor. Morgen meer.

foto © Stichelbaut Benoit

www.sanderbakker.nl
Meer info en klassement op:
www.tourdebretagnealavoile.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: