Sander Bakker’s Figaro te water! (NED)

Ijmuiden - Vandaag 9 mei wordt Sander Bakker’s Figaro te water gelaten om 16u.
Hiermee vertrekt hij 12 mei richting Frankrijk voor de start van de eerste race van een reeks van 6 races die hem zal brengen naar Afrika, Spanje, Ierland, Italië en Frankrijk. Opnemend tegen topzeilers uit het "short-handed" zeilen. Uitputting, gevriesdroogd voedsel en alle weersomstandigheden moet hij trotseren.

foto: De fonkelnieuwe zeilboot van zeezeiler Sander Bakker hing gisteren bij jachthaven Seaport Marina in de takels, klaar om te water te worden gelaten. Vrienden en vriendinnen kwamen kijken.
Foto: United Photos De Boer/Rob Hendriks

Meer info:
www.sanderbakker.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: