Zeiltalent in de dop ontmoet elkaar in Herkingen.

Persbericht Grevelingen Mini Regatta op 14 juni - Rondom de Grevelingen leren kinderen in Optimisten en Splashes zeilen op ruimer water. Goed met je zeilbootje leren varen en eerbied voor de elementen daar gaat het over tijdens de zeillessen van clubs en zeilscholen rondom de Grevelingen. Steeds meer jeugdige zeilers trotseren in hun open bootje de golven van de Grevelingen. Een kweekvijver voor zeilers op groter water. Een nieuw initiatief brengt deze zeilers bijeen in de Grevelingen Mini Regatta.

Op zaterdag 14 juni organiseert Watersportvereniging Herkingen de eerste editie van de Grevelingen Mini Regatta. Beginnende en gevorderde zeilers in Optimisten (ongemeten), Spalshes en Open boten varen vanaf 10.30u enkele wedstrijden. De open boten varen varen in een gemengde klasse waarop een handicapformule van toepassing is.
De briefing begint om 9.30u in de tent op het haventerrein van WSV Herkingen. De deelnemers ontvangen dan uitleg over het starten en belangrijke regels.
Deelnemers dienen zich vóór aanvang van de briefing (liefst enkele dagen daarvoor) aan te melden via een inschrijfformulier. Voor de inwendige mens wordt gezorgd. Het festijn wordt afgesloten met huldiging van de winnaars.

Voor nadere inlichtingen of voor het inschrijven als deelnemer kunnen zeilers zich wenden tot het havenkantoor van de WSV Herkingen, Jachthaven 1, 3249AX Herkingen (tel 0187 669623, fax 0187 669926). Inschrijfformulieren zijn te vinden op website www.grevelingen.tk

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: