Ronde om Texel start volgende week! (NED)

Texel (NED) - 21 juni 2003 klinkt tussen 11.30 en 12.30 uur het startschot voor de Zwitserleven Ronde om Texel. Circa 600 catamarans gaan dan de strijd aan met de elementen om zo snel mogelijk het grootste Waddeneiland Texel te ronden. Onder hen bevinden zich twee Olympische 470 teams uit Nederland die een uitstapje maken naar de wereld van beach cats. Datzelfde doet ook Piet van Nieuwenhuyzen die eerder dit jaar met zijn Zwitserse Alinghi team de America’s Cup won. Hij zal samen met Hans Bouscholte een recordpoging ondernemen in de week voorafgaande aan de Ronde om Texel... lees verder

Foto's © Annemiek van Kinderen
Meer foto's van Annemiek van Kinderen:
www.annemiekvankinderen.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: