Joint Venture Goes Italy - 1

Dit is onze eerste nieuwsbrief waarin we jullie op de hoogte houden van onze belevenissen rond het Italian Open J22, die plaats vindt van 19 t/m 22 juni op het Comomeer bij het plaatsje Domaso.
De voorafgaande dagen zullen we gebruiken om te trainen. Ons doel is in voorbereiding op het WK in Trieste (Italië) later dit jaar, kennis te maken met de Italiaanse J22-zeilers en te kijken waar we staan.

Vannacht vroeg vertrokken uit Alkmaar en aan het eind van de middag aangekomen in Lugano, waar we de hele week verblijven.
Het is hier erg warm en drukken, we moeten wennen aan de temperaturen. Daarom vandaag onze eerste watertraining gehad (zie foto). Morgen gaan we naar Domaso, om daar het bootje in het water te leggen en het water te verkennen. Hopelijk vinden we daar enkele trainingspartners.

Morgenavond krijgen jullie het volgende bericht. Wij gaan nu nog even afkoelen!

Meer info: www.j-team.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: