Joint Venture Goes Italy - 3

Vanochtend wakker geworden met onweer en een hoop regen. Boodschappen gedaan en met enige tegenzin naar Domaso vertrokken. Bij aankomst was het in Domaso net opgedroogt, met een licht windje, kracht 2 Bft. Na een cappucino’tje een paar oefenrondjes gevaren met de ITA 45. Tegen siësta-tijd ging de wind uit en en dus tijd voor de lunch.

Na de lunch nog steeds geen wind dus iedereen ging lekker aan z’n bootje klussen. Rond vier uur kwam de wind weer opzetten en trok aan tot windkracht 4. Dit was een mooie gelegenheid om vanaf de
wal foto’s te maken, waarbij een groep Duitsers met open ogen stond te kijken naar ons "showtje".Op de website staat een selectie van deze foto’s.

Als aflsluiting nog een oefenrondje gemaakt met de Italianen die er vanuit gaan bij de eerste drie te eindigen. Door contact te leggen met de Italianen hebben we veel informatie gekregen over lokale omstandigheden, het Italiaanse J22-veld en de aankomende wereldkampioenschappen.

Morgen beloofd het mooi weer te worden en verwachten we meer bootjes om mee te sparren.
Meer info: www.j-team.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: