Aussies hebben plannen voor VOR70

  • Author: Ice
    Date: do, 19/06/2003 - 02:00

Australië - Grant Wharington, Barney Walker en Matt Allen hebben de aankondiging gedaan van hun Australian Volvo Ocean Racing Syndicate - Premier Challenge- voor hun deelname in de Volvo Ocean Race die start in 2005.

Eigenaar en schipper Wharington wil met zijn "Wild Thing" project een toegevoegde waarde en een nieuwe dimensie voor het - Premier Challenge- team zijn:
"In conjunction with my new Maxi, Premier Challenge can offer a truly seamless three year 'on the water' campaign, something we believe will make the difference, not only enhancing sponsor value but also giving us a clear competitive advantage. It is well known that the winner of the last race, illbruck, had more time on the water than any other syndicate, they were absolutely ready to race. Premier Challenge has all the ingredients to be in a similar position. By the start of the Volvo Ocean Race, the crew will have trained together for over two years and will have experienced some of the toughest conditions that we are likely to encounter during the Volvo Ocean Race by competing in such events as the Rolex Sydney Hobart Yacht Race."

Meer info: www.volvooceanrace.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: