Joint Venture Goes Italy - 4

Gisteren was de laatste dag voor de start van de Italian Open. De dag besteed aan klussen en poetsen.
Ons bootje is nog nooit zo vertroeteld. Alles is spic & span. Op een van de foto’s is de ‘modificatie domaso’ aan ons want te zien (copyright IT 45). Dit maakt ons leven in wisselende weersomstandigheden een stuk makkelijker. Wie het begrijpt mag het ons mailen. Misschien zit er nog een prijsje aan vast.

De hele dag was er weinig wind. Toen we om 15:30 klaar waren met klussen begon de wind eerst alle kanten op te draaien. Daarna bouwde binnen 10 minuten een mooie noordoosten wind op met krachtje 6+ vanuit de bergen. Dat noemen ze hier de Tivano. Het leek wel of de föhn in je gezicht blies.
Temperatuur 34 graden. Vervolgens twee uur lang gegumd met IT45 en IT51. Met de IT45 gingen we gelijk op.

De 51 was geen probleem en lieten we makkelijk achter ons. Daarna snel naar huis en lekker aan de pasta.
Ook een teamfotootje gemaakt dat laat zien dat we verwachtingsvol uitzien naar de opening van Italian Open.

We zijn er klaar voor.

Morgen vroeg gaan we naar de meting zodat we vervolgens onder het genot van een cappuccino kunnen kijken naar het geploeter van onze concurrenten.

Meer info: www.j-team.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: