De Ecover Half Ton Cup nieuwsbrief

  • Author: entityone
    Date: vr, 20/06/2003 - 02:00

Het organisatiecomité van de Half Ton Cup is maar wat blij u haar hoofdsponsor aan te kunnen kondigen: Ecover Belgium en ook hoofdsponsor van het zeilteam van de Britse schipper Mike Golding. Wie weet loopt u Mike zelfs tegen het lijf in Nieuwpoort...

Een ander nieuw logo dat sinds kort op de website van de Half Ton Cup prijkt, is dat van het Franse TBS dat niet alleen de organisatoren, maar ook de deelnemers aan de Half Ton Cup van kop tot teen zal kleden. Als u als deelnemer regelmatig bij de besten bent natuurlijk...

Mogen wij de geïnteresseerden nogmaals vragen om het inschrijfformulier in te vullen (te verkrijgen op eenvoudige aanvraag bij halfton@skynet.be , en binnenkort ook te downloaden van de website) en terug te sturen, en terloops ook vóór 1 augustus e.k. het inschrijfgeld te storten op ons rekeningnummer : 063-8946875-18 (Swift code GKCCBEBB & IBAN BE50-0638-9468-7518).

Zij die nog geen IRC-meetbrief hebben aangevraagd moeten dat snel doen: de vakantie geldt immers ook voor de meetbrief-berekenaars. Nederland en België contacteren Lucien Lejeune (l.lejeune@belgacom.net, of wel op zijn telefoon +32 3 3833318).

U mag nog steeds leuke foto’s van uw boot opsturen naar de webmaster: . Dan kan eenieder zien met welk mooi schip u rondvaart.

Wedstrijdnieuws:
Twee weken geleden kruisten Half Red and Brittany Drizzle de degens in de GP van Le Crouesty, waar ze de de rest van het veld ruim voor bleven: Half Red op één, Brittany Drizzle op twee.
Ook twee weken geleden, tijdens de International Sailing Week of La Rochelle, zeilde Exigence naar een 1ste plaats overall in zijn klasse, en deed Sibelius hetzelfde in haar klasse.
Brittany Drizzle finishte 2de in de IRC 2 tijdens de Spi Ouest in La Trinité in april. In IRC 1 legde Diablesse beslag op de 4de plaats, Exigence was er 6de.

Blue Berret Pi stak de Ierse Zee over en nam deel aan de Bell Lawrie Scottish Series, niet zonder succes want ze behaalden er een 3de plaats in de klasse.
In april reisde General Tapioca op haar trailer naar Marseille voor de Internationale Zeilweek van de gelijknamige stad. Na zes wedstrijden, waarvan ze er ééntje wonnen, belandden ze uiteindelijk op een mooie 4de plek in een sterk deelnemersveld.
Wie zei er ook al weer dat die halftonenrs oud, versleten en traag zijn?

Deed u ook mee aan een grote wedstrijd? Met een leuk resultaat? Laat het ons weten!

Korte berichten:

- Exclusiv & Bellaquaine (BEL), Rédika & Radio 6 (FRA) doen ook mee, wat neerkomt om méér dan 20 boten aan de startlijn.
- U kan nog steeds inschrijven voor de wedstrijden: stuur uw bericht naar halfton@skynet.be, en u krijgt een formulier toegezonden. Nog eventjes geduld en het inschrijfformulier staat op de site.
- We organiseren ook een ‘winching contest’ (met dank aan de Yacht Club van Boulogne). Begin alvast de armspiertjes in te smeren en ’s avonds op de boot wat te gaan oefenen. Da’s gezonder dan naar Wimbledon te kijken op TV.
- Al gezien dat er meer dan 4000 bezoeken zijn geweest op onze site? Niet slecht...
- Het Welcome-pack dat we aan alle deelnemende boten uitreiken raakt, mede door toedoen van gulle sponsors, stilaan aardig gevuld. Voorzie alvast een extra koffer.

foto: Harlequin & Harmony

Meer info:
www.halftoncup.be

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: