Round the Island Race 2003 (GBR)

  • Author: Ice
    Date: ma, 23/06/2003 - 02:00

Cowes, Isle of Wight, United Kingdom: De 67ste Round the Island Race werd voor de tweede maal gewonnen door de gebroeders Simon, Kit & David Rogers met de boot van hun vader een Contessa 26 "Rosina of Beaulieu.Zij konden de prestigieuze Gold Roman Bowl terug mee naar huis nemen.

The Round the Island Race 2003 bracht dit jaar zo'n 1595 zeiljachten aan de start.

Alle grote prijzen werden dit jaar gewonnen door de boten met de laagste handycaps, allen onder de 35 voet. Edward Donald's Folkboat "Madelaine" won de Silver Roman Bowl en Martyn Wheatley's H-Boat "Cloud Nine" kon met brons naar huis. Beiden hadden reeds deze race gewonnen in vorige edities.

Complete lijst met alle winnaars uit de verschillende klasse: www.roundtheisland.org.uk

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: