Round the Island Race 2003 (GBR)

  • Author: Ice
    Date: ma, 23/06/2003 - 02:00

Cowes, Isle of Wight, United Kingdom: De 67ste Round the Island Race werd voor de tweede maal gewonnen door de gebroeders Simon, Kit & David Rogers met de boot van hun vader een Contessa 26 "Rosina of Beaulieu.Zij konden de prestigieuze Gold Roman Bowl terug mee naar huis nemen.

The Round the Island Race 2003 bracht dit jaar zo'n 1595 zeiljachten aan de start.

Alle grote prijzen werden dit jaar gewonnen door de boten met de laagste handycaps, allen onder de 35 voet. Edward Donald's Folkboat "Madelaine" won de Silver Roman Bowl en Martyn Wheatley's H-Boat "Cloud Nine" kon met brons naar huis. Beiden hadden reeds deze race gewonnen in vorige edities.

Complete lijst met alle winnaars uit de verschillende klasse: www.roundtheisland.org.uk

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: