aankondiging: Hargen aan Sail (NED)

Op zaterdag 5 en zondag 6 juli zal voor de 17e keer de Hargen aan Sail regatta worden gevaren georganiseerd door de Catamaranclub 7.2 uit Hargen aan Zee. (Hargen ligt in Noordholland vlak bij Bergen aan Zee en Schoorl)
Er worden op deze twee dagen vijf manches gevaren onder professionele leiding van Jaap Tirion van de Regatta Service Europe. Dit weekend bij de Catamaranclub 7.2 is helemaal ingericht voor zowel de wedstrijdzeilers als de recreatieve zeilers.
Ook dit jaar is het weer een back to basic zeilevenement, waarin de zeilers centraal staan, en we hopen op een sportief treffen tussen de zeilers tijdens een goede wedstrijd met daarnaast een gemoedelijk sociaal samenzijn.

De verwachting is dat zo’n vijftig catamarans zullen deelnemen aan deze wedstrijd. Mocht u meer willen weten kunt u kijken op de website van Catamaranclub 7.2 , www.cat72.com, of bellen met Herman Schouten 06-23670125 . U kunt zich al inschrijven door een e-mail te sturen naar hjschouten@quicknet.nl , of u kunt zich inschrijven op zaterdag ochtend op het strand.

Naast de catamaranwedstrijden staat het Hargen aan Sail ook bol van andere aktiviteiten. Zo zijn er Surf wedstrijden, Kitesurfwedstrijden, beachvolleybal en ook voor de kinderen zijn er tal van aktiviteiten. Er zal ook drie dagen lang een grote feesttent staan op het grote parkeerterrein van Hargen aan Sail. Het uitgebreide feestprogramma kunt u meer vinden op www.hargenaansail.nl

foto © Hans Kok

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: