OK zeilen: Bomans behoudt titel in FRA

Afgelopen Hemelvaart-weekeinde zeilde Antwerpenaar Bart Bomans opnieuw de eerste plaats in de Franse Open Kampioenschappen Ok-zeilen. 53 boten namen deel aan deze jaarlijkse klassieker aan het Lac du Madine.

Tweede werd Martin Von Zimmerman (GER), gevolgd door Terry Curtis (GBR). Belg Frank Vanroy eindigde knap zesde. Andere Belgen waren Marc Vanderghinste (21), Alexander Vanderghinste (23), Paul Vereijdt (27), Steven Jamar (29), Michiel Jamar (36 en eerste junior) en Mark Geboes (51).

De Ok-klasse wint duidelijk aan populariteit bij de Belgen. Het is de tweede keer dat Bomans dit seizoen wedstrijd zeilt met carbonvezelmast en met succes. Hiermee streeft hij medio juli de Europese titel te behalen te Warnemunde, Duitsland.

De uitslagen:
http://asso.ffv.fr/yoleok/Page%20RESULTATS%20MADINE%202003.htm

Volgend weekend traint Bart van vrijdag tot dinsdag te Port-Zélande, aan de Oosterschelde in Nederland, ca. 120km. van Antwerpen. Kom bij (deze temperaturen) misschien eens langs voor de nieuwste actiefoto's?
Info:
0495/170.130

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: