Sebbe Godefroid wint goud tijdens de Kieler Woche

Met het ticket voor Athene op zak ging Sebastien Godefroind om technische redenen naar Kiel. Hij zou nieuw materiaal gaan uittesten. In zijn verslagen wordt melding gemaakt van verkeerde keuzes: omwille van het variabele weer zou hij feitelijk tussen de reeksen door van een lichter zeil naar een zwaarder moeten kunnen gaan en vice-versa. En hoewel Sebbe berucht is voor zijn voorliefde voor veel wind en nog meer golfslag, was nu net het gebrek eraan lonend. De laatse reeksen werden afgeblazen en Sebbe bleef één...lees verder

Het eindresultaat blijft dus:
1. Sebbe Godefroid BEL 26 ptn
2. Ben Ainslie GBR 31 ptn
3. Emilios Papathanassiou GER 32 ptn
4. Jonas Hoegh-Christensen DEN 39 ptn
5. Waclaw Szukiel POL 42 ptn
6. Mateusz Kusznierewicz POL 44,8 ptn

Andere resultaten van de Belgen:

OK
Bart Bomans: 1ste

Europe
Marie-Amandine Vandeghinste: 4de

49er
Quintin en Lionel Blondiau: 5de in de silver fleet

Laser
Philippe Bergmans: 9de

Meer info over de Kieler Woche: www.kielerwoche.de

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: