aankondiging: 20ste ABN AMRO Regatta 2004

Curaçao - De ABN-AMRO Regatta wordt in 2004 voor de 20ste keer georganiseerd. ABN-AMRO is onze trotse sponsor sinds 1999. Terug kijkend over deze 20 jaar, zijn er vele zaken veranderd. Wat is begonnen als een "vrienden regatta" , georganiseerd door enkele enthousiaste jacht zeilers, is over de jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste regatta's in het Caribische gebied. In 1998 heeft de organisatie de prijs ontvangen voor "Hottest Cat Event in the Caribbean.

De perfecte zeil condities op Curaçao geeft de organisatie de mogelijkheid om, naast het belangrijke internationale catamaran veld, nog vele andere klassen te laten strijden tegen de elementen en hun zelf. Na vele jaren van afwezigheid, zal de 2004 editie wederom de mogelijk bieden voor open boten om deel te nemen aan de ABN-AMRO Regatta.

foto: archief 2003 © Els Kroon

Meer info en inschrijvingen:
www.abnamroregatta.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: