AZAB deel 2: De eerste boten zijn binnen!

  • Author: entityone
    Date: di, 01/07/2003 - 02:00

Ronny Nollet (BEL) zeilde zijn Open 40 'La Promesse' maandagochtend om 0u36 als eerste over de finish bij Falmouth, zes uur later gevolgd door de 'Roaring Forty' van Michel Kleinjans (BEL).
De trimaran 'Fiery Cross' zeilde 2 uur na Michel als eerste multi de haven binnen, nadat zondagochtend omstreeks 9 uur de leider in de multihull-klasse 'Meridian' gekapseisd was ter hoogte van de Scilly Islands.

Nu is het wachten op de andere deelnemers om het klassement
in berekende tijd te kennen. Vooral de Nederlandse J-130 'Matjas' en de Britse J-120 'Jalfrezi' zou roet in het (berekende) eten van de 'La Promesse' kunnen strooien. 'Matjas' moest maandagochtend nog 160 mijl varen, de 'Jalfrezi' nog 90 mijl.

foto: Matjas (NED)

Meer info : www.azab.co.uk

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: