EK OK zeilen: Bart Bomans blijft vooraan!

Gisteren was een warme, windstille dag op Warnemuenderwoche. Niet alle klassen startten. De Ok's deden dat wel. Voor slechts één reeks. Met het gevolg dat amper 2/3 van de zeilers de tijdslimiet van de wedstrijd niet haalden, waaronder ook tweede in ranking de Deen Jorgen Lindhartsen. Drie kopzeilers, Elckjaer (SWE), Hansson-Mild (SWE) en Bomans (BEL) leidden de reeks, toen bleek dat zij allen een foutieve koers volgden. De Hamburgse Juliane Hofman zag haar kans en finishte als eerste! Hans Elckjaer en Bart Bomans volgden.

Na 4 reeksen gezeild te hebben, kunnen de deelnemers hun nadeligste reeks laten wegvallen. Hierdoor blijft de eindstand voor de top vijf ongewijzigd: Bart Bomans (5ptn), Jorgen Lindhartsen (8ptn), Thomas Hansson-Mild (9ptn), Jim Hunt (10ptn) en Pawel Pawlaczyk (15ptn).
De vijf zitten dicht bij elkaar. Het belooft dus nog spannend te worden.
Voor vandaag, zaterdag, is stormweer voorspeld.

Info op www.warnemuenderwoche.de

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: