Race Rally naar La Rochelle (FRA)

Na succesvolle races naar Vilamoura (1994), Lagos (1996), Lissabon (1998) Gijón (2000) en de Azoren (2001) organiseert de Stichting Zeilrace en Rally in 2003 een zeilrace-rally naar de Franse kustplaats La Rochelle.

Op 12 en 13 juli 2003 werden voor de kust van Scheveningen de startschoten gegeven voor een ca 700 zeemijlen lange wedstrijd en een rally naar La Rochelle. De deelnemers aan de rally/tocht mogen in een Engelse haven (Torquay) een tussenstop maken van 24 uur.

Laatste nieuws: Maandagavond zijn de eerste deelnemers aan de rally in Torquai aangekomen.
Gedurende de afgelopen nacht en vanochtend voer de een na de ander de haven aan de Engelse zuidkust binnen. De schepen liggen nu verspreid door de haven en omstreeks het middaguur was de vloot bijna compleet binnen.

De deelnemers zijn nu druk met foerageren voor de overtocht naar La Rochelle. Een enkeling probeert wat bij te slapen.

Vanavond zullen de eerste schepen hun reis voortzetten, exact 24 na aankomst.

Pagina voor het thuisfront
KORTE (!) berichtjes van het thuisfront aan de deelnemers kunnen per E-mail worden toegezonden aan de webmasters op info@zeilrace-rally.nl

Meer info en de Torquai arrival list zie hier:
www.zeilrace-rally.nl

foto: start Scheveningen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: