Race Rally naar La Rochelle deel 2 (FRA)

De meeste deelnemers aan de rally vertrekken vandaag uit Torquai. In verband met een onweersfrontje voor de Franse kust wordt daar overleg gevoerd over de te volgen koers.
Zojuist vernamen we telefonisch van Rokus de Groot (KALIMERA) dat hij in principe richting Plymouth gaat varen en afhankelijk van de weersomstandigheden zijn koers zal aanpassen naar La Rochelle. LIBEL, KAITAIN en SUSTER ANNA volgen dit voorbeeld.

De Race
Van de WATERNIMF vernamen we per e-mail dat zij vannacht Eddystone Rock zijn gepasseerd en nu de Atlantische Oceaan op varen. Ze gaan achter het front om naar La Rochelle. De Karel met de Houtenpoot meldde zich vanochtend al voor de Franse kust!!

Laatste nieuws:
De Xeres vaart op 150 mijl van La Rochelle. De Karelmetdehoutenpoot verspeelt voor de Franse kust bij Chaussee de Seine zijn roze spinaker. Samantha ligt bij Quessant.
Het wedstrijd comite in La Rochelle is gereed om vannacht de eerste schepen te finishen.

HET REGENT IN TORQUAI (WINDSTIL)

Pagina voor het thuisfront
KORTE (!) berichtjes van het thuisfront aan de deelnemers kunnen per E-mail worden toegezonden aan de webmasters op info@zeilrace-rally.nl

Meer info: www.zeilrace-rally.nl

foto: Karel met de Houten Poot

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: