IMS 600 European Championship

  • Author: Ice
    Date: wo, 30/07/2003 - 02:00

Borgholm (SWE) - Checkmate 3 van Peter de Ridder (NED) staat op een eerste plaats na 3 wedstrijden. Er zijn al 2 korte banen gevaren plus de eerste offshore van 168 mijl naar Visby, Händelöpsgrund en terug naar Borgholm.

Voorlopige Top 5 IMS 600 European Championship:

1. Checkmate III (BH 41)
2. Extasy (IMX 40)
3. Hanseatic Lloyd 2 (Rodman 42)
4. Ocean Warrior (IMX 40)
5. Mediacom (First 40.7)

Meer info en alle reultaten: www.olandrunt.nu

foto: archief Annemiek van Kinderen

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: