IMS 600 European Championship

  • Author: Ice
    Date: wo, 30/07/2003 - 02:00

Borgholm (SWE) - Checkmate 3 van Peter de Ridder (NED) staat op een eerste plaats na 3 wedstrijden. Er zijn al 2 korte banen gevaren plus de eerste offshore van 168 mijl naar Visby, Händelöpsgrund en terug naar Borgholm.

Voorlopige Top 5 IMS 600 European Championship:

1. Checkmate III (BH 41)
2. Extasy (IMX 40)
3. Hanseatic Lloyd 2 (Rodman 42)
4. Ocean Warrior (IMX 40)
5. Mediacom (First 40.7)

Meer info en alle reultaten: www.olandrunt.nu

foto: archief Annemiek van Kinderen

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: