Anticlimax op laatste dag van de Sneekweek! (NED)

Kolmeersland (NED) - Na twee dagen met prima zeilweer was het donderdag 7 augustus op de slotdag van de 68ste Sneekweek alweer gedaan met de pret. De wind liet het op een gegeven moment helemaal afweten en het organisatiecomité was genoodzaakt de meeste klassen af te korten en besloot even voor half vier vanaf klasse 34 maar helemaal niet meer te starten. Een anticlimax...lees verder

Meer info en resultaten Sneekweek 2003: www.sneekweek.nl/

foto © 2003 KWS

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: