Solitaire Du Figaro: Derde etappe bijna compleet!

  • Author: Ice
    Date: vr, 15/08/2003 - 02:00

DINGLE (IRL)- Nadat Alain Gautier (Foncia) vanmorgen de 3de etappe op zijn naam schrijft is Pascal Bidégorry (Région Aquitaine) een beetje verbitterd als hij verneemt dat zijn 2de plek met maar 23 min en 56 sec achterstand was op Alain. De vermoeide Armel Le Cléach (Créaline) vervolledigt het podium om 11u26"52.

De top rookie Marc Emig komt met een fantastische 8ste plek binnen!
Sander Bakker (Egeria) lag tijdens de positiecontrole om 13h30 (locale tijd) op een 34ste positie 7 mijl van de finish.

Op de foto: Foncia voor de Ierse kust net voor zijn overwinning © Bouchon / Marmara

Meer info Solitaire Du Figaro: www.lasolitaire.com

www.sanderbakker.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: