De ‘Holmatro’ wint Fastnet Race in zijn klasse!

PLYMOUTH - Hoewel de resultaten nog onder voorbehoud zijn, is de ‘Holmatro’ (Grand Soleil 44R) op donderdagochtend 14 augustus jl. vrijwel zeker op de eerste plaats geëindigd in klasse IRC 1 tijdens de Fastnet Race 2003.
Aan boord een bemanning van jonge zeiltalenten, had hierbij een grote voorsprong op de circa 54 andere boten die in dezelfde klasse deelnamen. Deze voorsprong had de ‘Holmatro’ al opgebouwd bij het keerpunt, halverwege de 608 mijl lange offshore race, en weten vast te houden tot aan de finish.

Meer informatie en finishtijden : www.rorc.org/fastnet/index.php

Foto: Holmatro tijdens de finish aan Plymouth Breakwater (ge kunt al raden zeker wie daar staat te zwaaien in plaats van te racen???:) © RORC

Poulidor
© Photoshop 7.0 :)

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: