Swedish Match Tour: Danish Open! (DEN)

  • Author: Ice
    Date: ma, 18/08/2003 - 02:00

KOPENHAGEN - Meer dan 1000 toeschouwers konden toekijken hoe Magnus Holmberg van Team StoraEnso, winnaar van de Danish Open Sweden's 2003 flagrant in het water werd gegooid. Dit gebeurde door zijn eigen team tijdens het vieren van de overwinning.

Meer informatie over de Swedish Matchtour en hoe ze gewonnen hebben: www.swedishmatchtour.com

foto © Sergio Dionisio / Oceanfashion

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: