Swedish Match Tour: Danish Open! (DEN)

  • Author: Ice
    Date: ma, 18/08/2003 - 02:00

KOPENHAGEN - Meer dan 1000 toeschouwers konden toekijken hoe Magnus Holmberg van Team StoraEnso, winnaar van de Danish Open Sweden's 2003 flagrant in het water werd gegooid. Dit gebeurde door zijn eigen team tijdens het vieren van de overwinning.

Meer informatie over de Swedish Matchtour en hoe ze gewonnen hebben: www.swedishmatchtour.com

foto © Sergio Dionisio / Oceanfashion

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: