Swedish Match Tour: Danish Open! (DEN)

  • Author: Ice
    Date: ma, 18/08/2003 - 02:00

KOPENHAGEN - Meer dan 1000 toeschouwers konden toekijken hoe Magnus Holmberg van Team StoraEnso, winnaar van de Danish Open Sweden's 2003 flagrant in het water werd gegooid. Dit gebeurde door zijn eigen team tijdens het vieren van de overwinning.

Meer informatie over de Swedish Matchtour en hoe ze gewonnen hebben: www.swedishmatchtour.com

foto © Sergio Dionisio / Oceanfashion

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: