Swedish Match Tour: Danish Open! (DEN)

  • Author: Ice
    Date: ma, 18/08/2003 - 02:00

KOPENHAGEN - Meer dan 1000 toeschouwers konden toekijken hoe Magnus Holmberg van Team StoraEnso, winnaar van de Danish Open Sweden's 2003 flagrant in het water werd gegooid. Dit gebeurde door zijn eigen team tijdens het vieren van de overwinning.

Meer informatie over de Swedish Matchtour en hoe ze gewonnen hebben: www.swedishmatchtour.com

foto © Sergio Dionisio / Oceanfashion

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: