Kostecki versterkt de slagkracht van Oracle Bmw

  • Author: Ice
    Date: wo, 20/08/2003 - 02:00

Het Oracle Bmw Racing team voor de America’s Cup editie 2007 wordt eerstdaags verterkt door John Kostecki. Rolex jachtman van het jaar 2002 John Kostecki, brengt zijn tactische expertise binnen het ORACLE BMW Racing team.

De 39 jarige Amerikaan heeft een lange lijst van palmareses op zijn naam staan. Hij mocht al tweemaal "the Rolex Yachtsman of the Year award" ontvangen tijdens zijn zeilcarrière. De laatste voor zijn rol als schipper tijdens de laatste Volvo Ocean Race bij Illbruck Challenge.
Hij won ook 10 wereldkampioen-titels, een zilveren medaille in de Soling klasse tijdens de olympische spelen van 1988 en heeft al 2x de America’s Cup gevaren.

foto: John Kostecki tijdens de Zweedse verwelkoming na de finish in Göteborg, de 8ste etappe VOR etappe editie 2001/2002

Meer informatie: www.oraclebmwracing.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: