Kostecki versterkt de slagkracht van Oracle Bmw

  • Author: Ice
    Date: wo, 20/08/2003 - 02:00

Het Oracle Bmw Racing team voor de America’s Cup editie 2007 wordt eerstdaags verterkt door John Kostecki. Rolex jachtman van het jaar 2002 John Kostecki, brengt zijn tactische expertise binnen het ORACLE BMW Racing team.

De 39 jarige Amerikaan heeft een lange lijst van palmareses op zijn naam staan. Hij mocht al tweemaal "the Rolex Yachtsman of the Year award" ontvangen tijdens zijn zeilcarrière. De laatste voor zijn rol als schipper tijdens de laatste Volvo Ocean Race bij Illbruck Challenge.
Hij won ook 10 wereldkampioen-titels, een zilveren medaille in de Soling klasse tijdens de olympische spelen van 1988 en heeft al 2x de America’s Cup gevaren.

foto: John Kostecki tijdens de Zweedse verwelkoming na de finish in Göteborg, de 8ste etappe VOR etappe editie 2001/2002

Meer informatie: www.oraclebmwracing.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: