Breskensweek uit de verbondsbezem!

Tijdens de Breskensweek zal alleen nog maar gevaren worden onder het IRC systeem. Hierdoor is het praktisch (bijna) niet mogelijk om de stand terug te rekenen voor de Verbondsbezem en Clubcompetitie.

De SKJ en Noordzeeclub heeft gezamenlijk besloten om de Breskensweek te laten vervallen voor deze competities. Als eventueel alternatief is de Grevelingen Cup aangewezen, die op 13 en 14 september gevaren zal worden. Op dit moment wordt bekeken of het programma aangesloten kan worden op de verbondsbezem.

Zodra dit definitief is, zal op de websites van het Watersportverbond, alsmede via de nieuwsbrief het nieuws verspreid worden.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: