Een nieuwe zege voor Belgacom ?

ZEEBRUGGE - Na een zomer lang zeilen langs de Belgische kust verschijnt Belgacom weer aan de start van de Grote Prijs van Fécamp met als doel haar overwinning van vorig jaar over te doen. En indien de bemanning haar dit seizoen ingezette opmars voortzet (3e in Lorient, 2e in Marseille), is alle hoop weer toegelaten.

Jean-Luc Nélias gaat opnieuw in zee met zijn gebruikelijke bemanning, met onder andere Thierry Peponnet als tacticus, de Spanjaard Nacho Postigo als navigator, Yann Gouniot en Jean-Sébastien Ponce als voorzeiltrimmers.

Sebastien Godefroid zal net op tijd terugkeren van de Olympische Week in Athene om zijn plaats in te nemen als grootzeiltrimmer.

Jean-Luc Nélias, die houdt van regatta's voor de Normandische klippen, zal dubbel gemotiveerd zijn: "Deze Grote Prijs is de laatste voor de boot met de kleuren van Belgacom; het is wat ontroerend, maar het is de gelegenheid te tonen wat we in onze mars hebben."

De bemanning:
Jean-Luc Nélias, Sebastien Godefroid, Grégoire Metz, Yann Gouniot, Luc Bartissol, Nacho Postigo, Christophe Lassègue, Laurent Delage, Fred Brousse, Thierry Peponnet, Jean-Sébastien Ponce.

Assistentie aan wal:
Jean Le Huérou Kérisel, Pierre-Louis Pillot, Marine Crenn.

foto © Clubracer.be

Grote Prijs van Fécamp
Wereldkampioenschap multihulls
29, 30 en 31 augustus 2003

www.belgacomsailing.com

www.multis-online.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: