Grevelingen Cup IMS Verbondsbezem wedstrijd!

De Grevelingen Cup, die dit jaar gehouden zal worden op 13 en 14 september is definitief toegevoegd aan de Verbondsbezem 2003. Met dank aan de organisatie, die op zulke korte termijn nog alles in het werk stelt om dit mogelijk te maken! Voor alle duidelijkheid, de Breskensweek is uitgevallen voor de Verbondsbezem en telt derhalve niet mee.

Meer informatie over inschrijving vindt u op www.grevelingencup.com

Noot van de editor:
Zijn dit de laatste stuiptrekkingen van het racen in Breskens?
In het voorjaar hadden ze ook al problemen om hun startvelden vol te krijgen; zie Openingsweekend & de Commodores Lambert race.
Overgaan naar IRC in deze tijden zijn geen goede acties, de IMS en ORC velden zitten overvol tijdens de Van Uden, NSR , Deltaweek, ... waarom het warm water uitvinden door IRC in te voeren terwijl dit systeem veel passieve meetbrieven huisvest in België.
Waarom zoveel concurrerende meetsystemen in zo'n klein vaarwater toepassen?
Gebruik gewoon het systeem dat het meest wordt toegepast bij de buren en dat bovendien nog het meest eerlijke is in zijn soort. Er zitten zo veel gaten in IRC dat wedstrijdorganisaties verplicht zijn schepen te weigeren omdat andere kansloos worden. (Sydney Hobart Race 2003)

sportieve groeten,
Ice

NB.
Tijdens de Breskensweek hebben we ook nog het CRC kampioenschap in Blankenberge en de hierboven aangekondigde Grevelingencup

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: