Aankondiging: Goese Sas Trophy

Bij deze zijn wij zo vrij iedere zeilliefhebber uit te nodigen op de 4de
editie van de Goesche Sas Trophy 2003. Er zal worden gevaren op het prima water van de Oosterschelde met als uitvalsbasis de haven van Hansa op het Sas.

Er worden twee wedstrijden voorzien gespreid over zaterdag en zondag 27 en 28 september. Inschrijven kan vrijdag en zaterdagochtend in cafe restaurant het loze visserke. Er zal worden gevaren in twee klassen, de cruisers en de wedstrijders. Het is misschien wel handig dat U op voorhand uw boot reeds aanmeldt (ook al komt u niet) op de wedstrijdsite:
www.intersoftbelgium.com/goes.

'S avonds voorziet de Stichting het Goesche Sas een BBQ en een drankje aan een weggeefprijs. Het wedstrijdcomité heet iedereen dan ook van harte welkom en biedt een gratis steigerbar aan op zaterdag om de inspanning te verdrinken. Tot dan!
Het wedstrijdcomité.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: